| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Elmarad az idei Csabai KolbászfesztiválForrás: Csabai Kolbászfesztivál Csabai Rendezvénypajta és KorcsolyapályaMegjelent: 2020 Szeptember 14. ( Hétfő ) 15:53
Sajtóközlemény

Az idei évben a világ egy új kihívással nézett és néz szembe, ami gyökeresen megváltoztatta mindennapi életünket.

 

A Csabai Kolbászfesztivál Magyarország legnagyobb gasztrokulturális, hagyományőrző rendezvénye. A vírus-helyzetet és az ezzel kapcsolatos intézkedéseket, eseményeket folyamatosan figyelemmel kísérve megpróbáltuk az idei évi, 24. Csabai Kolbászfesztivált úgy tervezni és szervezni, hogy a megváltozott körülményeket figyelembe véve, a legfontosabb cél a biztonság legyen. Fontos volt számunkra, hogy a fesztivál megrendezésre kerüljön, hiszen az esemény segíthetné térségünk gazdasági motorjának beindítását és felpörgetését, ezzel is hozzájárulva a legjobban sújtott ágazatok stabilizálásához.

 

Az elmúlt hetek eseményeinek és járványügyi adatainak ismeretében azonban egy nagyon szomorú és nehéz döntést kellett meghoznunk.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a 24. Csabai Kolbászfesztivál a meghirdetett időpontban nem kerülhet megrendezésre.

 

Stábunk az elmúlt hónapokban, és ma is a fesztivál szervezésén dolgozik. Bízunk abban, hogy hamarosan mindannyian visszakapjuk a régi életünket, és újra kockázatmentesen megtartható lesz a Csabai Kolbászfesztivál.

 

                                                                                  
   Hégely Sándor                                                          Hégelyné Győrfi Ilona
fesztiváligazgató                                                     ügyvezető-programigazgató Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=98560_elmarad_az_idei_csabai_kolbaszfesztival" width="650" height="430">

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?