| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix
Megkezdődött a második hét

A Szánthó Albert utcai épület gyerekzsivajjal telt meg hétfő reggel. A Napközis Erzsébet- tábor két 20 fős csoportja kezdte meg a tábori életet. Az ismerkedés, a csoportalakítás, a virológiai edukációs foglalkozás után jöhetett a mozgás, a sport, a kosárlabda. Először a többségében 4-5. évfolyamon végzett gyerekekből álló csoport barátkozott a kosárlabdával, majd következtek a „kicsik”, az 1-3. évfolyamos táborlakók. Közülük 17- en már az előző héten is részt vettek a táborban, rengeteget fejlődtek a labdavezetés, az ügyességi feladatok végrehajtásában. A tornatermi foglalkozások mellett kézműves tevékenységet is folytattak a gyerekek. Kellemesen elfáradva köszöntek el egymástól és a táborvezetőktől, s indultak haza. A kedd új kihívásokat tartogatott a táborlakók számára. Hűtőmágnest, barátság karkötőt készítettek, filmet néztek, és természetesen kosárlabdáztak.

A táborvezetőket is nagy meglepetés érte még az első hét közepén, amikor Angliából kaptak telefonhívást. Volt tanítványa, Mike Péter hívta fel Balog Lajost. Az interneten keresztül értesült a táborról, annak céljairól, s nemes felajánlást tett a táborozók javára. Mindhárom csoport tagjait, a 60 diákot, valamint a tábor megvalósítóit meghívta fagylaltozni. Az első csoport már túl is van a fagyizáson, a nagy hőségben jólesett a hűsítő a gyerekeknek.

A szerda is tartogat meglepetést a táborozók számára. Vendég érkezik a Szánthó Albert utcai iskolába. Egy újabb volt tanítvány, az ismert énekesnő, Zsombok Réka látogat el a gyerekekhez.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=97866_napkozis_erzsebet_tabor_a_szegediben" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?